Algemeen
Producten & diensten
Contact & info
Interesse?
Doe-het-zelf uitgeverij
Zelf je boek uitgeven
Je hebt een prachtig idee of misschien zelfs al wel een manuscript. Je stuurt verschillende uitgeverijen jouw inzending en… Er gebeurt helemaal niks. Jouw stuk komt wéér onderop de stapel te liggen en je gaat bijna denken dat het niet goed genoeg is. Zonde! Wanneer een uitgeverij er geen bestseller in ziet, wil dat niet zeggen dat jouw boek het niet waard is om te worden uitgegeven. Als groot liefhebber van boeken en schrijfkunst, wil ik iedereen een kans geven om hun boek met de wereld te delen. Daarom heb ik een Doe-Het-Zelf Uitgeverij in het leven geroepen, onder de naam Creatief / Eigenwijs.
Via mijn uitgeverij kun je, heel creatief en eigenwijs, zelf je boek uitgeven. Helemaal van jou, in eigen beheer, maar zonder dat je er alleen voor staat. Want als je zelf je boek uit wilt geven kan er veel op je af komen: Is mijn boek wel goed genoeg? Past het wel binnen mijn budget? En hoe moet dat met de vormgeving, de verkoop en het corrigeren of redigeren van de tekst? Met de juiste hulp hoeft dat niet helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Samen beoordelen we je idee of manuscript en maken daarna een stappenplan. Ik kan jou in het gehele proces begeleiden en een aantal zaken uit handen nemen. We maken bijvoorbeeld een financieel plan, werken het concept uit, bespreken de marketing en brainstormen over de vormgeving en het drukwerk. Met een vaste redacteur en drukkerij zorgen we er daarna voor dat jouw boek tot in de puntjes klopt. Zo toveren we jouw wens om tot een prachtig boek! :)


 2021  Laura Maria Art & Design	 KVK 62478044 www.lauramaria.nl Laura Maria Stenhuis  Zevenaar  contact@lauramaria.nl 
Contact