CREËER JE EIGEN STAD

Tijdens deze workshop fantaseer je erop los en creëer je een eigen stad vol kleurenpracht en sprookjesachtige vormen. Laat je inspireren door de visie en het levenswerk van kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

FANTASIEPORTRETTEN

Haal al je creativiteit uit de kast, raak geïnspireerd door kunstenaar Hundertwasser, gebruik verschillende materialen door elkaar en zie zo je eigen fantasierijke portret(ten) ontstaan. Deze workshop is heel geschikt als vervolg op ‘Creëer Je Eigen Stad’.

ABORIGINAL TOTEMDIEREN

Je maakt kennis met de oorspronkelijke bewoners van Australië: de Aboriginals. De “Dot-Painting-Technique” staat centraal tijdens deze workshop. Aan de hand van Totemdieren ga je aan de slag met deze verrassende techniek.
MEER INFO MEER INFO MEER INFO

KIES EEN WORKSHOP

Deze workshops zijn geschikt voor grotere groepen.

CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar? Er is ruimte voor

ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en

creativiteit!

Ook als groep(je) kun je terecht in dit atelier. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Je kan je vanaf vier personen als complete groep aanmelden. Dat betekent dat er geen andere mensen deelnemen aan de workshop. Ook kun je vanaf vijf deelnemers korting krijgen op het totaalbedrag. Deze prijs is afhankelijk van de gekozen workshop, maar betreft meestal 10% korting. Bij een groep van meer dan zes personen zal de workshop iets aangepast worden. Ook is het mogelijk om sommige workshops te verkorten wanneer gewenst. Voor meer informatie kun je telefonisch of per mail contact opnemen!
L aura M aria A TELIER