Website Stichting 2climb2raise
Grafische ontwerpen voor jouw unieke bedrijf
Je wilt dat de vormgeving van jouw bedrijf laat zien waar jij voor staat. Typisch jij, typisch jouw bedrijf. Als je uit kunt stralen wie je vanbinnen bent, de persoon achter je bedrijf kunt laten zien, spreek je vanzelf de juiste doelgroep aan. 
Samen aan de slag?
contact
Algemeen
Producten & diensten
Contact & info
Wat word ik altijd blij als ik een drukkerij binnenstap! De geur van papier en inkt, ongelezen verhalen, beelden die vorm krijgen, de tintelingen van verwachting en creatie. Dit is de plek waar ontwerpen tastbaar gemaakt worden. En waar misschien binnenkort ook jouw drukwerk uit de pers gerold komt. Wanneer jouw ontwerp klaar is, gaan we samen kijken hoe we dit het beste tot zijn recht kunnen laten komen. Alle details krijgen de aandacht en laten we matchen met het hele concept van jouw promotiemateriaal. Het papiersoort, de druktechniek, de afwerking, de kleuren, het formaat, maar we kijken ook hoe we foto’s optimaal uit kunnen laten komen. Als vormgever werk ik dan ook nauw samen met een vaste drukkerij, zodat we tot het best mogelijke resultaat komen. Vanuit hun expertise kunnen zij je goed adviseren. Samen zorgen we dat je met trots jouw promotiemateriaal kunt presenteren.
Drukwerk
Tekst
Een van de belangrijkste ingrediënten voor je website en promotiemateriaal is natuurlijk de tekst. Je wilt niet alleen dat deze foutloos is, maar ook dat het prettig leest, een fijne schrijfstijl heeft en aansluit bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Hoe goed je ook kunt schrijven, je ontkomt er niet aan dat je zelf over dingen heen leest of het maar niet voor elkaar krijgt om bepaalde zinnen lekker te laten lopen. Het is vrijwel onmogelijk om echt objectief te zijn als het gaat om iets dat je zelf gemaakt hebt. Daarom werk ik graag samen met Brenda Nieuwenhuizen: tekstcorrector, (eind)redacteur en schrijfcoach. Zij zal ervoor zorgen dat de volle potentie van jouw tekst naar voren komt, van A tot Z klopt en echt jouw lezer zal aanspreken. Samen maken we met jouw woorden het verhaal dat jij wilt vertellen. Echt jij, echt jouw bedrijf!
Illustraties
Een illustratie wekt een gevoel op. De kunst is om dit in één beeld te vangen. Of het nou gaat om het illustreren van een boek, illustraties voor een marketingcampagne of voor je promotiemateriaal: je wilt dat de illustratie spreekt. Een digitaal ontwerp, een schildering met aquarel of gouache, kinderlijk spontaan of juist zakelijk strak. Het kan allemaal. De verschillende stijlen en materialen zijn genoeg om je keuzestress te bezorgen, want eigenlijk is alles mogelijk. Ik denk altijd: als je het kunt bedenken, kan je het ook maken. Ik luister naar jouw wensen en denk met je mee om tot een bepaalt concept te komen. Hierin probeer ik enige artistieke vrijheid te bewaren, zodat ik echt vanuit mijn intuïtie aan de slag kan. Gevoel maakt ten slotte dat iets communiceert, en doet wat je er mee wilt bereiken: emoties opwekken.
Ook voor een startende of kleine ondernemer is de vormgeving meer dan alleen een mooie jasje om je bedrijf heen. Je wilt dat de sfeer en kleuren van je communicatie uitingen naadloos aansluiten bij wat je uitdraagt en over wilt brengen naar je (potentiële) klanten. Daarnaast is het prettig als je iemand hebt die jou goed kan adviseren. Bijvoorbeeld welke promotiemiddelen voor jou belangrijk zijn of op welke manier je het beste jouw doelgroep aan kunt spreken. Wanneer je enkel online netwerkt, is het heel belangrijk dat je online goed te vinden bent, je snel en eenvoudig je website kunt updaten en een herkenbaar logo hebt dat voor alle doeleinden geschikt is. Ik begeleid jou graag met mijn advies en enthousiasme, zodat jouw vormgeving meer wordt dan enkel een mooie buitenkant. Gewoon echt maatwerk. Ongewoon echt jij! :)
 2021  Laura Maria Art & Design	 KVK 62478044 www.lauramaria.nl Laura Maria Stenhuis  Zevenaar  contact@lauramaria.nl 
Contact