CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WORKSHOP FANTASIEPORTETTEN

Haal al je creativiteit uit de kast, gebruik verschillende materialen door elkaar en zie zo je eigen fantasierijke portret(ten) ontstaan. Laat je daarbij inspireren door de visie en het levenswerk van kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.  Hundertwasser had de visie dat de mens uit verschillende lagen bestaat met een binnen- en een buitenwereld, net als een ui. De buitenste en zichtbare laag is het masker dat we als mens laten zien. Daarachter schuilen onze eigenschappen, emoties en gevoelens. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met diverse materialen en maak je een gezicht of meerdere gezichten vanuit organische vormen. Hierbij mag je proberen niet te veel na te denken over het eindresultaat, maar vooral intuïtief te werken. Volg je gevoel, je fantasie en geef je creativiteit de ruimte. Aan het einde van de workshop kun je naar het resultaat kijken en jezelf afvragen: Hoe laat jij je graag aan de buitenwereld zien? Hoe ziet jouw masker eruit? Wat zijn jouw eigenschappen waar je je goed bij voelt? Zie je dat terug in je schilderij? Deze workshop is heel geschikt als vervolg op ‘Creëer Je Eigen Stad’.

PRAKTISCH

Prijs

€ 75,- p.p. (inclusief koffie/thee en tussendoortje)

Materialen Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen Duur De workshop zal ongeveer 4,5 uur duren Aantal deelnemers Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen Groepen Deze workshop is in aangepaste vorm ook geschikt voor grotere groepen.

DATA 2017

Zaterdag 29 april

13.00u - 17.30u

Zondag 11 juni 13.00u - 17.30u Juli en augustus Datum en tijd nader te bepalen * Wil je de workshop graag op een ander moment volgen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

AANMELDEN

Aanmelden kan telefonisch of per mail.

MEER INFO

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar?

Ook als groep(je) kun je je aanmelden voor een workshop. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Er is ruimte voor ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en creativiteit!
MEER INFO
L aura M aria A TELIER