CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

CURSUS CREËER JOUW LEVENSBOOM

Treedt binnen in de wonderenwereld van jouw oneindige fantasie, creativiteit en 

innerlijke belevingswereld. Ontdek welke kleuren, vormen, bewegingen en lijnen bij

jouw karakter passen en creëer dan jouw Levensboom.

Tijdens deze cursus krijg je diverse oefeningen aangeboden om intuïtief te kunnen werken. De focus ligt dan vooral op het weergeven van jouw gevoel. Het eindresultaat is dan in eerste instantie niet belangrijk. Je mag experimenteren met o.a. ecoline, softpastel, oliepastel, potlood en stift. Soms ook in combinaties. Aan het einde van de cursus creëer je jouw eigen levensboom vanuit de geleerde technieken. Daarbij maak je niet alleen kennis met diverse materialen, maar ook met jezelf. Jouw Levensboom staat symbool voor jou en je leven. Aan de hand daarvan kun je veel aflezen: Waar wordt jij blij van? Welke van jouw eigenschappen zijn op de voorgrond aanwezig en welke zou je misschien wat vaker mogen laten zien? Hoe stevig sta je en hoe diep rijken jouw wortels? Wat zijn jouw sterkste karaktertrekken en waar droom je van? Deze cursus is ook heel leuk om samen met een vriend(in), collega of familielid te volgen!

PRAKTISCH

Prijs

€ 290,- p.p. (inclusief koffie/thee).

Materialen Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Duur De cursus bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. Aantal deelnemers Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Cursusdagen en tijden Elke vrijdagochtend is er een lesdag. De les start om 09.30u en duurt tot +/- 12.00u.

DATA 2017

Elke vrijdag, 09.30u - 12.00u

Les 1

Vr 28 april

Les 2 *

Vr 05 mei

Les 3 *

Vr 19 mei

Les 4

Vr 26 mei

AANMELDEN

Aanmelden kan telefonisch of per mail.

MEER INFO

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar?

Ook als groep(je) kun je je aanmelden voor een workshop. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Er is ruimte voor ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en creativiteit!
MEER INFO

Les 5

Vr 02 juni

Les 6

Vr 09 juni

Les 7

Vr 16 juni

Les 8

Vr 23 juni

* Let op!

Op vrijdag 12 mei is er geen les.

L aura M aria A TELIER