CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WORKSHOP CREËER JE EIGEN STAD

Fantaseer erop los en creëer een eigen stad vol kleuren en sprookjesachtige vormen. Laat je inspireren door de visie en het levenswerk van kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.  De rechte lijn vond hij goddeloos, want de creëerende kracht kun je volgens hem alleen vinden in de natuur, het organische, het bewegelijke, veranderlijke en het levende. Als architect maakte hij daarom graag rondvormige gebouwen waarbij de daken begroeit waren met bomen en planten. Hij zag de mens het liefst in harmonie met de natuur wonen en leven. Tijdens deze workshop maak je jouw ideale stad of dorp, geïnspireerd door de werkwijze van Hundertwasser. Heldere kleuren, verrassende technieken en altijd een sprankelend resultaat. Je krijgt diverse materialen aangeboden om mee te experimenteren en de creativiteit in jezelf te laten stromen. Je gaat werken met o.a. ecoline, gekleurde papiertjes, stift en krijt.

PRAKTISCH

Prijs

€ 75,- p.p. (inclusief koffie/thee en tussendoortje)

Materialen Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen Duur De workshop zal ongeveer 4,5 uur duren Aantal deelnemers Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen Groepen Deze workshop is in aangepaste vorm ook geschikt voor grotere groepen.

DATA 2017

Zaterdag 22 april

09.00u - 13.30u

Zondag 14 mei 13.00u - 17.30u Augustus Datum en tijd nader te bepalen * Wil je de workshop graag op een ander moment volgen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

AANMELDEN

Aanmelden kan telefonisch of per mail.

MEER INFO

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar?

Ook als groep(je) kun je je aanmelden voor een workshop. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Er is ruimte voor ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en creativiteit!
MEER INFO
L aura M aria A TELIER