CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WORKSHOP ABORIGINAL TOTEMDIEREN

Je maakt kennis met de oorspronkelijke bewoners van Australië: de Aboriginals. De “Dot-Painting-Technique” staat centraal tijdens deze workshop. Aan de hand van Totemdieren ga je aan de slag met deze verrassende techniek. De Aboriginals zijn de oorspronkelijke bewoners van Australië en leefden er in verschillende stammen, voordat de Westerse wereld er huishield. Ze hadden geen religie, maar waren wel heel spiritueel en diep verbonden met de natuur. Ze leefden in vrede met elkaar en in harmonie met de natuur. Hun spiritualiteit maakte deel uit van hun dagelijks leven. In de Aboriginalcultuur had iedereen zijn eigen ‘totem’, een element uit de natuur. Dat konden dieren zijn, maar bijvoorbeeld ook planten. Het was je taak om voor jouw totem te zorgen en te beschermen, zodat jouw totem dat ook voor jou zou doen. Tijdens deze workshop maak je kennis met jouw totem(dier) en ga je deze vormgeven door vanuit de ‘Dot-Painting-Technnique’ te schilderen: met stokjes acrylverf op een doek stippen. Die techniek gebruikten de Aboriginals ook in hun (spirituele) kunst. Alle materialen, inclusief het schildersdoek, worden in het atelier aangeboden.

PRAKTISCH

Prijs

€ 85,- p.p. (inclusief koffie/thee en tussendoortje)

Materialen Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen Duur De workshop zal ongeveer 4,5 uur duren Aantal deelnemers Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen Groepen Deze workshop is in aangepaste vorm ook geschikt voor grotere groepen.

DATA 2017

Zaterdag 27 mei

09.00u - 13.30u

Zaterdag 24 juni 09.00u - 13.30u Augustus Datum en tijd nader te bepalen * Wil je de workshop graag op een ander moment volgen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

AANMELDEN

Aanmelden kan telefonisch of per mail.

MEER INFO

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar?

Ook als groep(je) kun je je aanmelden voor een workshop. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Er is ruimte voor ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en creativiteit!
MEER INFO
L aura M aria A TELIER